Mrazená melónová pena
6
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
PL
prášková želatína
2
hrnčeky
melón
1/2
hrnček
krupicový cukor
100
PL
citrónová šťava
štipiek
mletá vanilka
250
ml
smotana na šľahanie
postup
Želatínu namočíme podľa návodu na obale. Melónovú dužinu s cukrom a citrónovou šťavou asi 10 minút povaríme, aby sa cukor rozpustil. Vmiešame želatínu a necháme vychladnúť. Keď zmes začne tuhnúť pridáme vanilku a vmiešame ušľahanú šľahačku. Hmotu vlejeme do formy a zakryjeme. Zamrazíme a podávame s kúskami dužiny.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.