Kurča v rajčiakovej zmesi
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kurča
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
trochu
olej
1
ks
cibuľa
400
g
sterilizované rajčiaky
1
PL
pikantný kečup
100
g
čerstvé huby
1
dl
biele víno
1
strúčik
cesnaku
trochu
majorán
trochu
tymian
postup
1.
Kurča si umyjeme pod tečúcou vodou a osušíme. Nakrájame si ho na malé kúsky, ktoré osolíme a okoreníme. Nadrobno nakrájanú cibuľu si opražíme na rozohriatom oleji, k nej pridáme mäso, opečieme a udusíme.
2.
K tejto zmesi pridáme nakrájané rajčiaky, kečup, nakrájané huby, podlejeme vínom a dusíme až do mäkka. Postupne pridáme pretlačený cesnak, majorán a tymian. Je vhodné podávať s cestovinou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.