Baraní paprikáš
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
baranie mäso
trochu
olej
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
250
g
zelená paprika
2
ks
paradajka
2
ks
zemiaky
trochu
mletá červená paprika
trochu
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
postup
1.
Baranie mäso si odlblaníme a zbavíme tuku. Umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Potom ho opražíme na rozohriatom oleji. Mäso osolíme a pridáme k nemu nadrobno nakrájanú cibuľu, poprášime mletou paprikou a opražíme. Všetko podlejeme vodou, prikryjeme a dusíme.
2.
Keď je mäso takmer mäkké, pridáme k nemu na kocky nakrájanú mrkvu, papriku, paradajky, zemiaky a dusíme domäkka. Hotový paprikáš sa hodí k cestovine a môžeme posypať petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.