Zeleninová polievka s párkom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
mrkva
1
ks
kaleráb
200
ml
zeleninový vývar
300
g
zemiaky
štipiek
drvená rasca
štipiek
mleté biele korenie
1
PL
petržlenová vňať
4
ks
párky
postup
Na oleji opečieme párky, vyberieme a odložíme. Vo výpeku z párkov opečieme nakrájanú mrkvu, kaleráb zalejeme vývarom a varíme 20 minút. Vložíme zemiaky nakrájané na kocky. 5 minút pred dovarením dolejeme vriacou vodou, pridáme rascu, soľ a korenie. Nakoniec posypeme nasekanou vňaťou. Párky môžeme podávať celé alebo nakrájané na kolieska.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.