Vaječný koňak
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
žĺtok
1
ks
sladené kondenzované mlieko
1
ks
nesladené kondenzované mlieko
1
šálka
mlieko
2
ks
vanilínový cukor
1/4
liter
rum
postup
1.
Do nádoby nalejeme nesladené kondenzované mlieko a obyčajné mlieko, rozšľaháme v ňom žĺtky s vanilínovým cukrom. Potom túto zmes šľaháme vo vodnom kúpeli.
2.
Stiahneme z ohňa, pridáme sladené kondenzované mlieko a za občasného miešania necháme vychladnúť. Nakoniec pridáme rum a premiešame. Uschovávame v chlade.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.