Japonské filé
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
rybie filé
trochu
citrónová šťava
100
g
maslo
1/2
šálka
kyslá smotana
trochu
petržlenová vňať
1
zväzok
polievková zelenina
3
ks
mandarínky
2
PL
nastrúhaný syr
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
postup
Porcie ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme odstáť. Polievkovú zeleninu pokrájame, podusíme na masle, na ňu poukladáme filé, posekanú petržlenovú vňať, posolíme, posypeme čiernym korením, zalejeme smotanou a na vrch položíme mesiačiky mandarínok. Zasypeme strúhaným syrom a zapečieme asi na 20 minút. Podávame s ryžou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.