Čínska kapusta s kešu orieškami
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
červená cibuľa
175
g
červená kapusta
2
PL
arašidový olej
225
g
čínska kapusta
2
PL
slivková omáčka
1
šálka
kešu oriešky
postup
1.
Červené cibule rozkrojíme ostrým nožom na tenké polmesiačiky a červenú kapustu postrúhame nadrobno.
2.
Vo veľkom predhriatom woku alebo v panvici s hrubým dnom rozohrejeme arašidový olej.
3.
Vložíme kúsky cibule a opekáma ich asi 5 minút, alebo kým cibuľa nezačne hnednúť.
4.
Do woku pridáme červenú kapustu a opekáme ďalšie 2-3 minúty. Pridáme čínsku kapustu a miešame ešte asi 5 minút, alebo kým kapustné listy nezačnú mäknuť, a nakrájame ich nadrobno.
5.
Zeleninu pokvapkáme slivkovou omáčkou, dôkladne premiešame a prehrievame, kým šťava nezovrie.
6.
Opekanú zeleninu posypeme orieškami kešu a preložíme do teplých misiek. Podávame hneď.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.