Garnátová polievka s jarnou cibuľkou a vajcami
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
liter
rybací vývar
1
stonka
vôňovec citrónový
1
ks
ďumiber 2cm
1
zväzok
jarná cibuľka
100
g
rezance
2
PL
ryžový ocot
175
g
garnáty
2
ks
uvarené vajce natvrdo
4
PL
čili olej
postup
1.
Do veľkého kastróla dáme vývar, pridáme vôňovec citrónový, ďumbier aj mladú cibuľku a necháme zovrieť.
2.
Vmiešame rezance a necháme zovrieť, potom zmiernime oheň. Prikryjeme a slabo varíme 8 minút.
3.
Posolíme a pokoreníme, potom pridáme ryžový alebo vínnz ocot a olúpané garnáty. Necháme znovu zovrieť a varíme 3 minúty.
4.
Polievku nalejeme do misiek, ozdobíme polovičkou vajca a každú porciu pokvapkáme čili olejom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.