Pridať recept

Pizza s baklažánom

ingrediencie

3 PL
pesto z červených paprík
1 ks
baklažán
trochu
olivový olej
1 ks
šalotka
1 ks
paradajka
1 ks
mozzarella
75 g
píniové jadierka
1 KL
svetlý balzamový ocot

postup

Cesto nájdeme v receptoch pod názvor Rýchly základ na pizzu. Základ potrieme pestom z červených paprík. Baklažán pokrájame na tenké plátky a potrieme olivový olejom. Položíme ho na plech a pečieme 15 minút, pričom ho raz obrátime. Potom ho potrieme lyžičkou balzamového octu. Natenko nakrájanú šalotku a paradajku potrieme olejom a na posledných 5 minút pečenia dáme na plech. Pizzu posypeme baklažánom aj cibuľou, paradajkami, píniovým orieškami a na kolieska nakrájanou mozzarelou. Poriadne upečieme.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
TOP
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Nález z antických Pompejí ohúril svet: Našli fresku s prvou pizzou Hawaii?
Budú sa prepisovať dejiny gastronómie? Túto otázku si len nedávno položili viacerí odborníci po tom, ako...
Pizza cesto
TOP 3 cestá na pizzu
Zistite, ktoré cesto je ten najlepší odrazový mostík k dokonalému kúsku pizze.
Chlieb ako pizza
10 neodolateľných receptov, inšpirovaných talianskou PIZZOU
Keď máte chuť na pizzu, ale viete, že ju nezjete celú..., skúste jeden z nasledujúcich receptov.
Pizza napoletana
Pizza - po stopách minulosti
Ak spomenieme taliansku kuchyňu, každého hneď napadne pizza. Pizzu môžeme pripraviť na tisícky spôsobov,...
Videorecept: Chrumkavá cuketová pizza
3x zdravá a ľahká pizza bez múky
Už nemusíte mať výčitky, keď zjete celú pizzu na posedenie.
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...