Kuracie závitky s omeletou
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
kuracie prsia
4
ks
šunka
2
ks
vaječný bielok
1
ks
žĺtok
4
ks
reďkovka
400
ml
červené víno
med
vajce
zemiaky
soľ
mleté čierne korenie
postup
Kuracie prsia naklepeme a uložíme na ne plátky parmskej šunky. Odrezané zvyšky pŕs rozmixujeme so smotanou, bielkami, jedným žĺtkom, petržlenovou vňaťou, soľou a korením. Zmes dáme na kuracie prsia, pridáme nakrájanú reďkovku, zvinieme do fólie a dáme na 12 minút pošírovať. Zeleninu blanšírujeme, potom orestujeme so zvyškom parmskej šunky, podlejeme červeným vínom a dochutíme. Podávame s varenými zemiakmi, omáčkou zo zredukovaného vína s medom a s vaječnou omeletou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.