Pridať recept

Hubová omeleta

ingrediencie

50 g
masť
300 g
čerstvé huby
soľ
mleté čierne korenie
8 ks
vajce
2 PL
mlieko

postup

1.
V polovici rozohriatej masti opražíme pokrájané huby, osolíme, okoreníme, udusíme do mäkka a necháme vychladnúť.
 
2.
Potom ich premiešame s rozšľahanými vajcami a mliekom, osolíme a z tejto zmesi na zvyšnej masti upečieme omelety. Podávame so zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
Sladká omeleta s ovocím
Sladké omelety namiesto sendvičov na raňajky - päť jednoduchých receptov
Omeleta tak, ako ju ešte nepoznáte. Vyskúšajte ju dnes v sladkom prevedení.
Bylinková nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...