Hovädzí plátok s horčicou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzie stehno
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2
PL
horčica
2
strúčiky
cesnaku
trochu
hladká múka
300
ml
zeleninový vývar
postup
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne, osolíme a okoreníme. Po oboch stranách natrieme horčicou, posypeme cesnakom nakrájaným na kolieska a obalíme v múke. Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán, zalejeme horúcim vývarom, prikryjeme a pri miernej teplote dusíme. Počas dusenia mäso obraciame a podľa potreby podlejeme vriacou vodou. Šťava má byť hustá. podávame s varenými zemiakmi a zeleninou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.