FOTORECEPT: Bryndzové halušky z cuketového cesta
6
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
mladá cuketa
1
ks
vajce
2
strúčiky
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
bazalka
hladká múka
200
g
bryndza
postup
2.
Cuketu ošúpeme a najemno nastrúhame.
3.
Pridáme vajce, soľ, korenie, pretlačený cesnak, nasekanú bazalku a múku podľa potreby, aby bolo cesto akurát.
4.
Halušky hádžeme do vriacej osolenej vody. Keď vyplávajú, scedíme ich, pridáme bryndzu a zamiešame, prípadne dosolíme.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.