Punč s lesným medom
4
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
liter
červené víno
8
ks
klinčeky
4
ks
badián
4
ks
celá škorica
1
ks
citrón
4
PL
lesný med
postup
Kvalitné červené víno nalejeme do hrnca a pridáme korenie. Zahrievame na miernom ohni, kým sa víno nezačne variť. V tej chvíli hrniec odstavíme, víno ďalej nezahrievame. Necháme vychladnúť, medzitým dáme do šálok plátok citróna a lyžicu medu. Zalejeme ešte teplým vínom, premiešame, ozdobíme zvyšnými kolieskami citróna (podľa chuti aj iným ovocím). Pred konzumáciou je dobré punč premiešať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.