Pridať recept

Palacinky plnené hubami

ingrediencie

400 g
čerstvé huby
olej
1 ks
cibuľa
soľ
rasca
5 dl
mlieko
2 ks
vajce
250 g
hladká múka
2 PL
strúhaný syr
petržlenová vňať

postup

1.
Cibuľu očistíme, nakrájame nadrobno a opražíme na rozohriatom oleji. Huby očistíme a nakrájame na plátky. Pridáme ich k cibuli, osolíme, posypeme rascou a udusíme domäkka.
 
2.
V 1 dl mlieka rozšľaháme vajcia, syr, osolíme a pridáme postupne múku a zvyšné mlieko. Vypracujeme hladké cesto a upečieme palacinky z oboch strán. Nakoniec ich naplníme hubami a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
Tvarohová nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ako pripraviť cesto na palacinky, aby bolo chrumkavé a mierne nadýchané? Je možné pripraviť palacinky z tmavej,...