Kapor pečený v alobale
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
kapor
1
ks
cibuľa
1
ks
pór
citrón
maslo
soľ
drvená rasca
sušené petržlenová vňať
postup
1.
Kapra osolíme a pozdĺžne narežeme. Do zárezov vložíme plátky kolieska citróna a masla. Do vnútra dáme kolieska cibule, pokrájaný pór. Posypeme ho rascou a posekanou vňaťou.
2.
Alobal potrieme maslom, dáme naň kapra a pokvapkáme ho citrónovou šťavou. Alobal zatvoríme a rybu dáme piecť do rozohriatej rúry na 30 minút. Po upečení opatrne odstránime alobal.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.