Grilovaná sviečkovica so šampiňónmi
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové sviečkovica
štipiek
soľ
trochu
olej
2
PL
mangová omáčka
štipiek
drvená rasca
štipiek
mleté čierne korenie
200
g
šampiňóny
1
ks
cibuľa
trochu
rozmarín
postup
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na porcie. Osolíme, z oleja, mangovej omáčky, mletého korenia a rasce pripravíme marinádu, ktorou mäso potrieme. Mäso položíme na rozohriaty gril a spolu s nakrájanými šampiňónmi a cibuľou ugrilujeme. Počas grilovania potrháme rozmarín aby mäso krásne prevoňalo.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.