Diabolská morčacina
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
kremžská horčica
2
PL
mangové čatní
2
PL
worchesterská omáčka
1/4
ČL
mletá paprika
3
PL
pomarančová šťava
1
ks
čili paprička možno vynechať
2
PL
olivový olej
450
g
morčacie prsia
1
ks
cibuľa
1
ks
zelená paprika
1
ks
červená paprika
1
ks
žltá paprika
1
strúčik
cesnaku
postup
1.
Dôkladne premiešame horčicu s čatní, worcesterskou omáčkou, paprikou, pomarančovou šťavou a čili papričkou (ak sme sa pre ňu rozhodli).
2.
V panvici alebo vo woku rozohrejeme olej, pridáme mäso nakrájané na hrubšie pásiky, prudko opražíme dohneda. Potom ho vyberieme, zakryjeme a odložíme na teplé miesto.
3.
Po panvice pridáme cibuľu a pražíme 2-3 minúty. Primiešame všetky papriky pokrájané na pásiky a cesnak, stále miešame a pražíme 3-4 minúty, kým zelenina nezmäkne.
4.
Napokon primiešame horčicovú zmes a pridáme mäso. Varíme 5 minút, kým morčacina nezačne bublať. Mäso musí dôkladne prevrieť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.