Guláš s mletým mäsom
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
mleté bravčové mäso
1
ks
cibuľa
1
ks
údená klobása
1
ks
pór
1
ks
červená paprika
200
g
tekvica
trochu
mäsový vývar
2
strúčiky
cesnaku
200
g
lúpané paradajky
1
PL
ajvar
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
PL
sójová omáčka
štipiek
mletá červená paprika
trochu
olej
postup
1.
Mleté mäso zmiešame so soľou, korením a sójovou omáčkou. V hrnci rozohrejeme olej a opražíme nasekanú cibuľu. Pridáme mleté mäso, klobásu nakrájanú na kolieska, poprášime paprikou a pár minút opekáme.
2.
Podlejeme vývarom, prikryjeme a dusíme asi 10 minút. Potom pridáme na kocky nakrájanú papriku a pór. Lúpané paradajky spolu s cesnakom rozmixujeme. Spolu s tekvicou nakrájanou na kocky pridáme do hrnca a dusíme domäkka. Dochutíme ajvasrom a mletým korením.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.