Slanečková pomazánka
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
slanečky
2
ks
uvarené zemiaky
100
g
maslo
1
ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať
1
štipka
soľ
trochu
citrónová šťava
1
PL
kečup
2
ks
uvarené vajce natvrdo
postup
1.
Slanečky, sardely, namočíme na hodinu do studenej vody.Potom ich vykostíme, zomelieme alebo rozmixujeme. Zomelieme tiež aj zemiaky. Maslo rozmiešame do peny, pridáme mleté slanečky a zemiaky, jemne nasekanú cibuľu, petržlenovú vňať a podľa chuti dosolíme.
2.
Pridáme kečup a niekoľko kvapiek citrónovej šťavy. Natrieme na chlieb, ktorý zdobíme kolieskami surovej cibule, paradajkami, petržlenovou vňaťou a vajíčkami na tvrdo.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.