Kambala hladká so smotanovou omáčkou
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
filé z kambaly hladkej
1/8
liter
Rybí vývar
60
g
šľahačka
60
g
smotana
1
PL
horčica
1
ks
špenát
1
ks
žĺtok
postup
1.
Filé opatrne opláchneme pod studenou vodou a osušíme. Varíme 3-4 minúty v rybom vývare. Vyberieme a uchováme v teple.
2.
Vývar necháme vyvariť na polovicu, primiešame šľahačku, smotanu, horčicu a všetko necháme niekoľko minút povariť. Omáčku zahustíme žĺtkom.
3.
Podusíme a osolíme špenát, ktorý položíme na tanier. Na špenát naložíme rybu, oblejeme omáčkou a ozdobíme.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.