FOTORECEPT: Plnené hríbové klobúčiky
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
šampiňóny
prerastená slanina
cibuľa
syr tavený
celá rasca
soľ
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
postup
1.
Na šampiňónoch vykrojíme hlavičku a lyžičkou vydlabeme stred, spolu s nožičkami posekáme na drobno. Slaninu, alebo šunku nakrájame na kocky, cibuľu na drobno.
2.
Na panvici speníme cibuľu, pridáme slaninu a nadrobno nakrájané stredy zo šampiňónov, okoreníme, podusíme až pokiaľ sa nevydusí šťava ktorú si pustili šampiňóny. Pridáme tavený syr a bylinky. Dobre premiešame, ak treba osolíme.
3.
Touto zmesou plníme šampiňónové hlavičky, na plech pridáme predvarené alebo predpečené zemiaky.
Hlavičky môžeme naplniť aj bryndzou a navrch poukladať slaninku. Zvyšok plnky dáme na chlieb ktorý sme pokvapkali olejom
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
evauhlik
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.