Cigánska v žemli, FOTORECEPT
6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
bravčová krkovička
cibuľa
bravčová masť
soľ
mleté čierne korenie
cesnaku
horčica
postup
Výborný obed či večera z vianocných trhov...
2.
Naklepeme ich, okraje trochu narežeme, aby sa rezeň pri vyprážaní nestáčal. Nesolíme, nekoreníme.
3.
Vložíme na rozpálenú bravčovú masť, prudko opečieme z jednej strany.
4.
Otočíme, potrieme roztlačeným cesnakom, osolíme a okoreníme. Na výpeku opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska.
5.
Rezeň položíme na prekrojenú žemlu natretú horčicou, navrch dáme opraženú cibuľu.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.