Kelovo-zemiaková polievka
2
porcie
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kel
3
ks
zemiaky
1
ks
cibuľa
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
podľa chuti
rasca
postup
1.
Očistíme si cibulu a nakrájame na malé kocky. Opražíme si ju na kvapke oleja na zlatistva.
2.
Do hrnca pridáme nakrájaný kel a podusíme na cibulke 5 minút.
3.
Kel zalejeme vodou, pridáme soľ, čierne mleté korenie a rascu a necháme variť.
4.
Keď je kel uvarený do polomäkka, pridáme na kocky nakrájané zemiaky. Necháme variť do mäkka.
5.
Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.