Šajtlava - Kapustová polievka
6
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
hlávková kapusta
1
ČL
celá rasca
1
ČL
morská soľ
1
ks
paradajka
1
ks
paprika
1/2
kocka
zeleninový bujón
postup
1.
Kapustu nakrájame na rezance, dáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme celú rascu, soľ, malý paradajkový pretlak,celú paradajku, celú bielu papriku bez jadierok a privedieme do varu.
2.
Pridáme bujon a varíme 40 min. Potom urobíme slabú zápražku, vložíme do kapusty a dochutíme cukrom a octom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.