Tuniakové placky
3
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
tuniak kúsky
1
ks
vajce
2
PL
ovsené vločky (pomleté)
2
PL
ovsené vločky celé
podľa chuti
petržlenová vňať
postup
1.
Tuniaka z konzervy, najlepšie cele kúsky (je kvalitnejši ako drtený) dať odkvapkať. Potom pridať surové vajíčko, vločky, nasekanú petržlenovú vňať a včetko poriadne vidličkou rozdrviť a premiešať. Ak je zmes dobre premiešaná, na panvici potretej olejom lyžičou tvarovať male placky a opiecť z oboch strán do zlatista.
2.
Placky su vynikajúce aj za studena, nezapáchajú za rybacinou preto su vhodné aj na desiatu na chlieb. Sú vhodnou večerou aj pre fitness nadšencov. Ja si ich dávam s cotage cheesse a zeleninkou :) Dobrú chuť!
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.