Morčacie prsia s mozzarelou
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
morčacie prsia
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
2
ks
paradajka
8
lístky
šalvia
200
g
mozzarella
1
PL
olivový olej
50
g
strúhanka
15
g
parmezán
1
PL
pažitka
postup
1.
Rúru predhrejeme na 240°C. Morčacie prsia dochutíme soľou, korením a dáme ich do plytkej ohňovzdornej misy. Navrch položíme na kolieska nakrájané paradajky a šalviové lístky. Nato položíme na kolieska nakrájanú mozzarelu a posypeme pažítkou. Potrieme lyžičkou oleja.
2.
V miske zmiešame strúhanku s parmezánom. Zmes dobre povtláčame do mozzarely. Pečieme ich 15 minút, alebo kým navrchu nebude mozzarela pekne chrumkavá.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.