Pridať recept

Korenistá bravčovina s rezancami

ingrediencie

100 g
kešu oriešky
1 PL
arašidový olej
500 g
bravčové mäso
1 strúčik
cesnaku
3 KL
sečuánska zmes korenia
1 zväzok
jarná cibuľka
100 g
mladé kukuričky
100 g
strúčiky cukrového hrášku
100 g
cuketa
2 balíčky
rezance na opekanie vo woku
2 ks
limeta

postup

1.
Vo woku nasucho opražíme kešu oriešky, pričom občas zatrasieme panvicou. Odložíme ich nabok a vo woku rozpálime arašidový olej. Opražíme na ňom nadrobno nakrájané bravčové mäso. Vmiešame prelisovaný cesnak a sečuánsku zmes korenia.
 
2.
Pridáme najemno nasekanú jarnú cibuľku a miešame približne 1 minútu. Potom pridáme kukuričku, strúčiky cukrového hrášku a nadrobno nakrájanú tekvicu. Opekáme ešte 6 minút, alebo kým nie je všetko mäkké. Pridáme šťavu z limety a rezance na priame opekanie vo woku. Miešame ešte ďalšie 2 minúty, alebo kým sa všetko dôkladne nezohrejeme. Vmiešame kešu oriešky a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...