Kuracie kúsky po čínsky
2
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie prsia
6
PL
múka hladká
3
PL
zemiakový škrob
1
PL
olej
1
ks
vajce
1,5
KL
prášok do pečiva
štipiek
soľ
trochu
voda
Omáčka
250
ml
kečup
250
g
med
3
ČL
sezamové semienka
postup
1.
Prsia nakrájame na menšie kocky. Do vačšej misy pridáme prísady na cesto (múku, škrob, soľ, vajce, olej, kypriaci prášok a toľko vody aby nám vzniklo pomerne husté cesto). Mäso dáme do cesta a dobre ho zamiešame.
2.
Spravíme si omáčku: všetky prísady spolu zmiešame. Mäso vyprážame vo veľkom množste a v dobre rozohriatom oleji. Vyprážame dozlatista. Kuracie kúsky vyberieme, ihneď ich dáme do omáčky, poriadne zamiešame.
3.
Vyberieme, poukladáme do misky. Vhodnou prílohou je ryža alebo čínske rezance.
Podobné recepty
Len v skladoch mal osem tisíc a kuchyňa bola druhá najhoršia, akú kedy Novák videl! Za kvalitu jedla však dostali jedno z najvyšších hodnotení
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.