FOTORECEPT: Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso mleté
1
ks
vajce
1
PL
strúhanka
1
KL
parmezán
soľ
mleté čierne korenie
2
strúčiky
cesnaku
Omáčka
1
konzerva
konzervované paradajky
1
ks
cibuľa
3
strúčiky
cesnaku
oregano
1
KL
rastlinný tuk Flora Gold
olivový olej
postup
2.
Na masle a olivovom oleji speníme cibuľu s cesnakom.
3.
Pridáme paradajky a po 5 minútach varenia rozmixujeme a môžme pridať mlieko pre jemnejšiu chuť.
4.
Mäso zmiešame so všetkými surovinami a urobíme malé guľky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.