Pridať recept

Hubové palacinky

ingrediencie

400 g
čerstvé huby
trochu
olej
1 ks
cibuľa
štipiek
soľ
štipiek
rasca
500 ml
mlieko
2 ks
vajce
250 g
hladká múka
150 g
tvrdý syr
1 PL
petržlenová vňať

postup

1.
Huby očistíme a nakrájame na plátky. Cibuľu nasekáme nadrobno a opražíme na rozpálenom oleji. Pridáme huby, soľ, rascu a dusíme domäkka.
 
2.
V malom množstve mlieka rozšľaháme vajcia, 2 lyžice syru, soľ a postupne pridávame múku, zvyšné mlieko a vypracujeme hladké palacinkové cesto.
3.
Na panvici si rozpálime trochu oleja a nalejeme naberačku cesta. Panvicou krúžime, aby sa cesto rovnomerne rozlialo. Palacinku opečieme z oboch strán, naplníme hubami, syrom a zvinieme. Takto pokračujeme, kým neminieme všetko cesto a hubovú zmes.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Palacinky
Žiadne mlieko a chuť úžasná! Toto sú najlepšie palacinky bez mlieka, univerzálne cesto aj na lievance
Máte radi palacinky, ale nemáte či dokonca nemôžete mlieko? Máme riešenie!
TOP
Palacinky na sladko 17x inak: Krehké a ľahučké cesto, netrhajú sa, nelepia sa! Stačí pridať jednu surovinu a neoľutujete
Palacinky na sladko 17x inak: Krehké a ľahučké cesto, netrhajú sa, nelepia sa! Stačí pridať jednu surovinu a neoľutujete
Krásne nadýchané a jemné palacinky v tých najlepších receptoch. S týmto cestom vyčarujete úžasné zamatové palacinky!
Palacinky
Ľahučké a krásne tenké palacinky, netrhajú sa, nelepia sa! Pri príprave si dávajte pozor na túto CHYBU, robí ju úplne každý! (recepty)
Palacinky sú na našom stole celkom bežné. Sú chutné, lacné a možno ich použiť ako základ mnohých jedál,...
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ako pripraviť cesto na palacinky, aby bolo chrumkavé a mierne nadýchané? Je možné pripraviť palacinky z tmavej,...