Biela kapusta s klobáskou a zemiakmi
5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
domáca klobása
8
ks
zemiaky
1
ks
biela kapusta sladká
1,5
dl
mlieko
trochu
hladká múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne korenie
1
ks
malá cibuľka
trochu
masla do zemiakov
trochu
rastlinný olej
1
hrsť
petržlenová vňať
postup
Kapustu očistíme a nakrájame na kocky, alebo rezance. Spražíme nakrájanú cibuľku, pridáme kapustu, osolíme a okoreníme. Necháme podusiť, na záver pridáme mlieko podľa hustoty primiešame aj múku. Odstavíme. Klobásku prekrojíme a opečieme na panvici. Zemiaky očistíme a uvaríme do mäkka. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.