Pridať recept

Chilli con carne

ingrediencie

500 g
mleté hovädzie mäso
1 ks
cibuľa
1 KL
hladká múka
2 strúčiky
cesnaku
1/2 KL
chilli korenie
1 KL
soľ
mleté čierne korenie
100 ml
červené víno
200 ml
mäsový bujón
1 konzerva
paradajka
1 konzerva
fazuľa
1 konzerva
kukurica
olej

postup

Na oleji speníme cibuľku, pridáme mäso, posypeme múkou. Pridáme prelisovaný cesnak, čili, soľ, korenie, víno a bujón. Povaríme približne 20 minút. Pridáme nakrájané paradajky, fazuľu a kukuricu. Vhodnou prílohou je chlieb alebo ryža.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mrazené mleté mäso. Poradíme vám, ako ho najlepšie rozmraziť
Aké chyby robíme pri rozmrazovaní mletého mäsa? Takto bude vždy chutné a rýchlo rozmrazené
Jedlá z mletého mäsa patria k našim obľúbeným. Stačí spomenúť fašírky, čevabčiči alebo sekanú, ktoré...
Plnená paprika
Stavte na klasiku: 10 najlepších receptov na plnenú papriku
Klasika, ktorú všetci milujeme vo vašich obľúbených a rokmi overených receptoch.
Pečené mäsové guľky s troma rôznymi prílohami
Pečené mäsové guľky a 3 rôzne prílohy
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke sú vždy dobrý nápad a môžete ich skombinovať s rôznymi prílohami.
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Mleté mäso
Mleté mäso zosivelo - dá sa ešte jesť? Ak sa to stalo aj vám, toto by ste mali vedieť
Mleté mäso má v závislosti od druhu zvyčajne svetloružovú alebo červenú farbu. Niekedy však môže byť...