Mexický guláš
4
porcie
85
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hovädzie mäso
40
g
masť
1
ks
cibuľa
100
g
bravčová šunka
mletá červená paprika
mäsový vývar
soľ
50
g
parmezán
petržlenová vňať
postup
Na kocky nakrájame mäso a na masti speníme cibuľu. ktorú sme pred tým nakrájali nadrobno. K cibuli potom pridáme mäso a opražíme ho, neskôr pridáme nakrájanú šunku, mletú červenú papriku, osolíme, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Hotový guláš posypeme syrom a petržlenovou vňaťou, ktorú sme nasekali nadrobno.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.