Pridať recept

Mrkvové rezne

ingrediencie

1,5 kg
uvarená mrkva
250 g
ovsené vločky
2,5 dl
mlieko
soľ
mleté čierne korenie
4 strúčiky
cesnaku
strúhanka
olej
vegeta

postup

1.
Vločky namočíme v mlieku a necháme 10 minút odstáť.
 
2.
Uvarenú mrkvu vidličkou popučíme alebo rozmixujeme ručným mixérom. Primiešame všetky ostatné suroviny.
3.
Vločky zmiešame s trochou strúhanky a obaľujeme v nej mrkvové placky.
4.
Buď smažíme na rozpálenom oleji alebo v trúbe. (Odporúčam v trúbe bez oleja.)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.