Uhorky v sladko-kyslom náleve
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
kg
uhorky nakladačky
30
dkg
chren čerstvý
30
dkg
biela cibuľa
podľa chuti
kôpor čerstvý
balíčkov
nakladače Deko
podľa chuti
krupicový cukor
podľa chuti
ocot
postup
1.
Uhorky dobre umyjeme! Cibuľu na tenké plátky,kôpor poumývame. Nálev vopred nemusí byť uvarený, všetko dávame rovno do fliaš a uvedené množstvá sú na 7 dcl. fľašu.
2.
Na dno umytej fľaše dáme kôpor,kolieská cibule,chren, a nakladáme dookola malé nakladačky až do vrchu. Na každú fľašku dáme 2 veľké lyžice cukru, 1 dcl octu, 1 kopcovitú lyžičku kávovú nakladača, dolejeme vodou do vrchu.
3.
Po uzavretí sterilizujeme od bodu varu 5 min. Vyberieme a asi za 5 minút a dáme ležať,lebo cukor nie je dobre roztopený.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.