Pridať recept

Smažená hliva ustricová s rozmarínom

Smažená hliva ustricová s rozmarínom
Zdroj: vegetarianka3

ingrediencie

500 g
hliva ustricová
korenie
soľ
červená mletá paprika
rozmarín
parmezán

postup

Klobúky hlivy osolíme, okoreníme, posypeme sladkou mletou paprikou a z opečieme na malom množstve oleja. Pred koncom smaženia pridáme trochu rozmarínu. Dopečieme dozlatista a na tanieri posypeme strúhaným parmezánom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Čerstvý syr
Ako skladovať žltý syr? Tento trik ho udrží čerstvý až 3 týždne!
Žltý syr je produkt, ktorý nájdete pravdepodobne v každej chladničke. Používame ho do sendvičov, nákypov...
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Ako je to u vás? Strúhate vlastný či kupujete nastrúhaný? Toto sú tri hlavné dôvody, prečo sa oplatí radšej...
Chutné tipy, ako spracovať super zdravú hlivu
Hliva je zdravá a chutí fantasticky! Presvedčte sa o tom v týchto receptoch
Niekto miluje lesné hríby, iní nedajú dopustiť na šampiňóny a pre niekoho je favoritom hliva. Tá má navyše...
Hliva ustricová
Zázračná hliva ustricová dokáže viac, ako si myslíte! Toto sú TOP dôvody, prečo si ju dopriať (nielen) počas pôstu + recepty
Hliva ustricová patrí k najzdravším potravinám. Okrem množstva benefitov je mimoriadne chutná a dokážeme z nej...
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...