Farfalle s hubami
4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
40
g
maslo
35
g
hladká celozrnná múka
600
ml
mlieko
250
g
hliva ustricová
1
ČL
kôprová vňať
375
g
cestoviny farfalle
3
litre
voda
1
ČL
citrónová šťava
trochu
soľ
podľa chuti
čierne korenie
postup
1.
V panvici rozpustíme maslo, primiešame múku. Na miernom plameni pripravíme svetlú spenenú zápražku.Postupne prilievame mlieko a vždy dobre premiešame.Privedieme do varu.
2.
Pridáme hlivy a kôprovú vňať a dobre premiešame. Plameň stíšime, panvicu prikryjeme a 10 minút povaríme, kým sa huby uvaria.
3.
Medzitým uvaríme makaróny vo vriacej vode s citrónovou šťavou. Varíme 10 minút. Scedíme, omáčku podľa chuti okoreníme a makaróny polejeme. Dobre premiešame a podávame.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.