Polievka z teľacieho mäsa
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
teľacie mäso bez kosti
1
ks
cibuľa
2
PL
olej
80
g
mrkva
80
g
petržlen
150
g
zemiaky
100
g
hlávková kapusta
2
strúčiky
cesnaku
1
dl
biele víno
1
KL
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso si umyjeme, pokrájame na kocky. V rozpálenom hrnci opražíme cibuľku a pridáme teľacie mäsko, za neustáleho miešanie ho opražíme. Pridáme očistenú a na kocky pokrájanú mrkvu, petržlen a zeler. Premiešame a pridáme asi liter vody.
2.
Varíme do polomäkka. Neskôr pridáme kapustu a pretlačený cesnak, na kocky pokrájané zemiačky, víno a varíme do polomäkka.
3.
Nakoniec z polievky vyberieme zeleninu,okrem mrkvy a zemiakov. Polievku varíme na miernom ohni, aby sa nám nestalo, že sa zakalí.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.