Pridať recept

Špaldové langoše

ingrediencie

200 g
špaldová hladká múka
100 ml
teplá voda
1/4 ks
kvasnice
soľ
1 PL
olej

postup

1.
Pripravíme si všetky suroviny. Navážime si múku, Pridáme štipku soli
 
2.
Zohrejeme si v kanvici vodu do ktorej potom pridáme kvasnice.
3.
Vymiesime si cesto. Keď už sa bude formovať cesto, do stredu cesta pridáme trochu oleja.
4.
Dáme vykysnúť
5.
Po vykysnutí si cesto rozdelíme na toľko častí, koľko chceme langošov a vyformuje ich
6.
Na panvicu si dáme minimum oleja a nechápe rozpáliť.
7.
Začneme piecť langoše na miernom ohni. Asi tak minútu z každej strany. + / - pár sekúnd :-)
8.
Éto vsjo. Prajem vám dobrú chuť. Môžete to podávať s čím to máte radi :-)
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Dokonalé langoše!
Dokonalé langoše! 12 overených receptov a kopec užitočných rád, ako ich pripraviť
Výber najlepších overených receptov na domáce langoše. Od tradičných kysnutých až po plnené či super...
Ako na langoše?
Výborné langoše! S týmito radami a overenými receptami sa vždy podaria
Langoše ako zo stánku z nostalgických časov si ľahko pripravíte aj vo vašej kuchyni.
Top 5 receptov na langoše
TOP 5 receptov na obľúbené langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Rýchle nekysnuté nadýchané langoše, VIDEORECEPT
Ako obláčik! Vždy perfektné domáce langoše, chrumkavé a mäkké ako vatička, aj bez čakania (recepty na najlepšie langoše)
Krásne mäkké a zároveň chrumkavé. Reč je o milovaných langošoch. Pripravte si ich spolu s nami v tradičných...
TOP
Langoše z kyslej smotany - vynikajúce, FOTORECEPT
Vďaka TAJNEJ prísade sa už nikdy nepripália! Toto je najvyhľadávanejší recept na langoše, mäkké aj na druhý deň a vôbec nie sú mastné
Langoše mäkké ako vatička a z toho najlepšieho cesta z chladničky! Prezradíme vám šikovný trik, vďaka...