Srnčie ragú
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
srnčie mäso
50
g
maslo
3
PL
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
3
ks
celé čierne korenie
2
ks
celé nové korenie
2
ks
borievka
trochu
bobkový list
štipiek
tymian
1
PL
polohrubá múka
1
dl
červené víno
trochu
cukor
trochu
citrónová šťava
postup
1.
Na masle opražíme pokrájanú zeleninu, potom pridáme cibuľu a na kocky pokrájané odblanené mäso a osolíme. Dusíme bez podliatia, kým sa zelenina trošku neopraží.
2.
Prilejeme vodu alebo vývar, pridáme korenie a dusíme domäkka. Mäso vyberieme, šťavu vydusíme, zaprášime múkou, opražíme, podlejeme a povaríme.
3.
Povarenú omáčku precedíme, dáme späť na mäso a ochutíme citrónovou šťavou. Pridáme víno. Ako príloha sa hodia cestoviny, alebo knedle.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.