Pečená krkovička
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčová krkovička
podľa chuti
soľ
2
ks
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
podľa chuti
sušený cesnak
2
PL
olej
podľa chuti
celá rasca
podľa chuti
horčica
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Bravčovú krkovičku nakrájame na pláty. Potom ich osolíme, okoreníme, posypeme sušeným cesnakom a potrieme z oboch strán horčicou.
2.
Mäso sprudka opečieme na panvici a potom ich uložíme do zapekacej misy. Okolo mäsa obložíme plátky cibule, cesnaku, mäso posypeme rascou a podlejeme výpekom.
3.
Podlejeme ešte troškou vody a dáme piecť. Tip: Podávame s varenými zemiakmi.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.