Hrnčekový koláč s broskyňami
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
kryštálový cukor
2
hrnčeky
polohrubá múka
2
ks
vajce
1
ks
prášok do pečiva
0,05
litrov
mlieko
0,05
litrov
olej
500
g
broskyňa
podľa chuti
tuk na vymastenie a múka na vysypanie plechu
trochu
práškový cukor
postup
1.
Zmiešame múku s práškom do pečiva a vsypeme do misky, v ktorej sme dôkladne rozmiešali cukor a vajcia. Za stáleho miešania pridáme mlieko a olej.
2.
Vylejeme na plech, ktorý sme vymastili maslom a posypali múkou.
3.
Broskyne pokrájame na mesiačiky a naukladáme do cesto.
4.
Potom pečieme asi 10 minút v predhriatej rúre a po vychladnutí ešte posypeme práškovým cukrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.