Kotleta so syrom
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
bravčová kotleta
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
provensálske korenie
1
KL
sušený cesnak
trochu
polohrubá múka
trochu
olej
1
ks
cibuľa
150
ml
mäsový vývar
70
g
údený syr
100
g
tvrdý plátkový syr
3
PL
majonéza
postup
1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme rozklepeme na plát a dochutíme korením a soľou. Dovnútra vložíme na plátky nakrájaný syr, mäso obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji.
2.
Mäso vyberieme a v šťave opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Prilejeme vývar, dochutíme sušeným cesnakom a dusíme približne 10 minút na miernom ohni.
3.
Údený syr postrúhame a zmiešame s majonézou. Pridáme provensálske korenie a premiešame. Opečené mäso preložíme do ohňovzdornej misy a potrieme syrovou zmesou. Mäso podlejeme šťavou, vložíme do rúry a pri teplote 180°C zapečieme dochrumkava. Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.