Esíčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
vajce
100
g
práškový cukor
1
ks
vanilkový cukor
2,5
dl
smotana na šľahanie
160
g
polohrubá múka
Poleva
100
g
čokoláda na varenie
80
g
stužený tuk
postup
1.
Vaječné bielky vyšľaháme spolu s vanilkovým cukrom na sneh.
2.
Za stáleho miešania pridáme žĺtky spolu s práškovým cukrom.
3.
Neskôr pridáme smotanu na šľahanie, ktorú sme vyšľahali natuho, zmiešame ju so žĺtkovou penou a na záver primiešame múku.
4.
Cesto dáme do cukrárskeho vrecka a na vymastený plech tvarujeme esíčka. Po upečení ich necháme vychladnúť a polovicu namočíme do čokoládovej polevy.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.