Ryba vo vínovom cestíčku
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
vykostené ryby
podľa chuti
soľ
trochu
mleté biele korenie
1
ks
citrón
2
PL
hladká múka
1
ks
vajce
1/2
dl
biele víno
2
PL
polohrubá múka
0,1
dl
olej
postup
1.
Rybu očistíme, osušíme a pokrájame na menšie časti. Potom ich osolíme a okoreníme. Pokvapkáme ich so šťavou z citróna a obalíme v hladkej múke.
2.
Z vajíčka, vína, soli a polohrubej múky urobíme zmes. Do tejto zmesi namočíme ryby.
3.
Rozhrejeme olej a na oleji opražíme ryby v cestíčku z oboch strán. Pod podávaním dochutíme šťavou z citróna a obložíme kolieskami z citróna.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.