Švajčuža
6
porcií
1500
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
PL
solamyl
3
ks
vajce
3
PL
repkový olej
1
ČL
soľ
1
ČL
mletá červená sladká paprika
1
ČL
mleté čierne korenie
1
ČL
vegeta
1
kocka
masox
1/2
kg
kuracie prsia
400
g
tarhoňa
1
ks
biela cibuľa
postup
1.
Suroviny vymiešame a pridáme rozdrvený masox a na rezance nakrájané kuracie mäso. Necháme postať v chladničke 24 hodín a občas premiešame. Pečieme na miernom ohni do zlatista.
2.
Môžeme k tomu nakrájať cibuľku na tenké kolieska. Ako prílohu podávame cestoviny - tarhoňu, ktorú pripravíme ako ryžu na cibuľke a necháme dôjsť v rúre. Podávame s cviklou alebo čerešňovým kompótom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.