Kapor vyprážaný v šampiňónovom cestíčku
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
kapor
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté čierne korenie
2
ks
vajce
1/2
dl
biele víno
100
g
šampiňóny
60
g
hrubá múka
150
g
olej
postup
1.
Očisteného, vypytvaného a umytého kapra stiahneme z kože, pokrájame na porcie, osolíme, okoreníme a necháme 30 minút odležať.
2.
Z vajec, vína, nadrobno pokrájaných šampiňónov múky, niekoľko kvapiek oleja a soli pripravíme hladké cestíčko. Odležané posolené porcie kapra namáčame do cestíčka a vyprážame na oleji do zlatista.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.