Zelenina s hubami
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
šalotka
1
ks
červená paprika
1
zväzok
zelená paprika
1
ks
mrkva
1
ks
cuketa
100
g
šampiňóny
3
PL
olej
2
PL
zmes
sušené bylinky
korenie
soľ
2
PL
kešu oriešky
1
konzerva
kukurica sterilizovaná
postup
1.
Šalotky olúpeme a nakrájame ich na kolieska. Papriky prepolíme, očistíme, vyrežeme semenník a lusky nakrájame na kocky. Mrkvu očistíme, cukety olúpeme. Šampiňóny utrieme vlhkou utierkou. Mrkvu, cuketu a šampiňóny nakrájame na plátky.
2.
Na panvici rozpálime olej a osmažíme na ňom za stáleho miešania šalotky, papriky a mrkvu. Pridáme plátky cukin, šampiňónov a sterilizovanú kukuricu. Spolu opekáme si 10 minút. Zeleninu poriadne ochutíme bylinkami, okorením a osolíme. Pripravený pokrm posypeme nasekanými kešu orieškami. Ako prílohu môžeme podávať s zemiakmi.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.