FOTORECEPT: Mrkvovo-pohánková kaša s burizónmi
3
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
sójové mlieko
1
hrnček
pohánkové vločky
1/2
hrnček
burizóny
2
ks
mrkva
1
hrsť
sušené ovocie
1
KL
med
postup
1.
Rozrobíme si sójové mlieko a necháme ho zovrieť. Potom pridáme hrnček pohánkových vločiek, pol hrnčeka burizónov a premiešame.
2.
Pridáme očistenú a nastrúhanú mrkvu, sušené ovocie a 1KL medu (môžete aj viac ak máte radi sladké).
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.